Skip to main content

Bewonersvereniging

Afbeelding1-1.png

Stille Wille Wonen (SWW) is een jonge vereniging (2023) van en voor de bewoners van het landgoed. De vereniging is ontstaan uit de voormalige bewonersverenigingen Bestwil en VHSW. Stille Wille Wonen is nu de enige bewonersvereniging op het landgoed. De vereniging streeft naar het behartigen van de belangen van alle bewoners op het landgoed. 

De vereniging is gesprekspartner in het overleg met de exploitatiemaatschappij Stille Wille Brabant (SWB). Dit overleg vindt onder andere plaats in de Bewonersraad. Ook de landgoedeigenaar Landgoed Stille Wille (LSW) is hierin vertegenwoordigd.

De vereniging streeft naar betrokkenheid van alle bewoners. Het bestuur initieert en ondersteunt commissies en werkgroepen. Deze commissies en/of werkgroepen kunnen de exploitatiemaatschappij Stille Wille Brabant B.V. ondersteunen bij het uitvoeren van diverse projecten op het landgoed, bijvoorbeeld:

  • Werkgroep Bos & Vijver - Verbeteren biodiversiteit van het "kleine bos"
  • Werkgroep straatverlichting - Renovatie naar duurzame ledverlichting
  • Projectgroep renovatie recreatiegebied - Aanleg nieuwe tennisbaan en multiveld, renovatie divere gebouwen rondom zwembad, toegangsweg renoveren en herinrichten groen
  • Commissie Natuur & Park - Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Via Projecten (Info & Archief) leest u meer over de voortgang ervan, maar ook op de website van de bewonersvereniging Stille Wille Wonen in Actueel vindt u regelmatig een update van diverse activiteiten of projecten.

De communicatie vindt plaats via de website, de nieuwsbrief, facebook, het forum en andere media.

Website: www.stillewillewonen.nl

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.