Home  |    Contact  |    

Bosrijke omgeving

Wist u dat Stille Wille in het Fries zoiets betekent als ‘met plezier genieten van je rust’? En dat doet u hier vast en zeker. Het landgoed ligt midden in het Nationaal Landschap ‘Het Groene Woud’. Het bestaat sinds 1968 en is 53 hectare groot (ruim 55 voetbalvelden).

Natuurlijke inrichting

De originele beplanting op het terrein is zoveel mogelijk intact gebleven. Het toonaangevende ingenieursbureau Ir. Wil Thysen/Croonen heeft het landgoed zo ingericht dat uw kavel een gunstige ligging heeft. Zodat u elk seizoen kunt genieten van de natuur en biodiversiteit.

Ruime kavels: 600 m2 tot 1.200 m2

De Stille Wille is opgedeeld in verschillende bebouwde en onbebouwde delen. De bouwkavels zijn riant: minimaal 600 m2 en maximaal 1.200 m2.
Hoe groter uw kavel is, hoe groter het bouwoppervlak van uw woning mag zijn. Het bouwoppervlak varieert van 70 m2 tot 100 m2.

Klein dorp dichtbij voorzieningen

Inmiddels is op landgoed De Stille Wille een klein dorp ontstaan van 325 woningen.
U heeft hier volop privacy, maar kunt ook genieten van gezamenlijke faciliteiten op het landgoed zoals het privézwembad, een jeu de boulesbaan en de tennisbaan. En andere voorzieningen? Die vindt u vlakbij in bijvoorbeeld Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek.

Voordelen van landgoed De Stille Wille

Waar vindt u nog een plek in de natuur waar u uw eigen droomhuis kunt creëren? Dat kan op landgoed De Stille Wille. Dit is de ideale locatie als u:

  • van rust, privacy, natuur en ruimte houdt
  • een veilige en bewaakte onthaastingsplek zoekt
  • graag in een vertrouwde, kleine gemeenschap woont
  • goede verbindingen - naar bijvoorbeeld Eindhoven Airport - belangrijk vindt

Wonen op landgoed De Stille Wille is thuiskomen in de natuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Stille Wille Brabant BV, telefoonnummer (013) 513 17 22.

Top