Skip to main content

Exploitant: Stille Wille Brabant B.V.

Afbeelding1

Landgoed De Stille Wille wordt beheerd door de exploitatiemaatschappij Stille Wille Brabant B.V. (afgekort SWB) en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het landgoed.

Team Stille Wille Brabant B.V.


Het team bestaat uit de volgende personen:

Rianne IJpelaar 
De directrice heeft de algemene leiding op het landgoed. Zij coördineert de dagelijkse gang van zaken en houdt samen met Moniek Hagemeier de administratie bij.

Moniek Hagemeier
De administratief medewerkster staat in de receptie onze bewoners en gasten te woord en doet samen met Rianne IJpelaar de administratie.

Ad van der Velden (tot 1 augustus a.s.) en Ruud van der Sanden
De onderhoudsmannen van het landgoed. 

Aanspreekpunt voor:

Beheer & onderhoud

In de bewonersraad vindt regelmatig overleg plaats tussen de exploitant, de landgoedeigenaar Landgoed De Stille Wille en de bewonersvereniging Stille Wille Wonen over o.a. het beheer & onderhoud van het landgoed.

Projecten

Voor de planning en uitvoering van projecten kan SWB ondersteund worden door werkgroepen/commissies vanuit de bewonersvereniging Stille Wille Wonen. U vindt hier een overzicht van de lopende projecten op het landgoed. Alle documentatie vindt u ook bij Info & Archief onder Projecten.

Wonen

Informatie over wonen, welke documenten van belang zijn en financiën (servicekosten en begroting) vindt u bij Informatie over Wonen.

Faciliteiten

Informatie over sport, ontspanning en overige faciliteiten (Afvalverwerking en Postservice) vindt u bij Faciliteiten.

Calamiteiten

Informatie over wat te doen bij een calamiteit, wie te waarschuwen, locaties van AED's op het landgoed etc. vindt u bij Calamiteiten.

Communicatie

De communicatie naar de bewoners geschiedt via mail, deze website, het verslag van de Bewonersraad of de gezamenlijke Stille Wille Nieuwsbrief van Stille Wille Brabant B.V. en de bewonersvereniging Stille Wille Wonen.
Deze nieuwsbrief wordt tweemaandelijks uitgegeven. Indien noodzakelijk (bijvoorbeeld vanwege onverwachte werkzaamheden) wordt een extra editie uitgegeven.

Hebt u een vraag? 

Kom gerust langs bij de receptie van landgoed De Stille Wille. U vindt het receptiegebouw aan het begin van het landgoed. 

IMG_9354.jpeg

Of mail uw vraag of opmerking via dit reactieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Openingstijden receptie

De receptie is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur.