Home  |    Contact  |    

Type woning Bungalow
Bouwjaar
Aantal slaapkamers 2
Perceel 616 m2
Incl. inboedel Nee
Telefoon 013-5920080 / 06-23454361
Makelaar https://www.allroundmakelaardij.nl/
Vraagprijs € 220.000

Midden in het Nationaal Landschap 'Het Groene Woud' gelegen landgoed 'De Stille Wille' is een fantastische plek om te wonen. Altijd al gedroomd van een woning in de natuur? Dan is dit een unieke kans. De Stille Wille 78 is gelegen in de zeer geliefde Bremlaan en biedt naast de rust en ruimte allerlei mogelijkheden om wonen in de natuur nog aangenamer te maken.

Het landgoed De Stille Wille is zowaar een klein dorpje midden in de natuur, waar rust, ruimte en privacy de sleutelwoorden zijn. Het is gelegen in de driehoek tussen Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek. De ligging is zeer centraal, steden als Eindhoven (airport), Tilburg, 's-Hertogenbosch zijn snel bereikbaar en mede daardoor zeer gewild. Meerdere faciliteiten zijn aanwezig als eigen zwembad, tennisbanen, (vis-)vijvers, wandelbos en jeu de boules baan. Het park is alleen bereikbaar via een centrale ingang met toegangspoort, waardoor privacy en rust gewaarborgd zijn.

Boshuis, de naam is kenmerkend voor dit mooie object. De fraaie kleuren van de woning in combinatie met de robuuste bosrijke tuin doen eer aan deze naam. Het object ligt wat hoger dan de tuin en is omringd door terras. Voor ieder moment van de dag is een fijne plek om te vertoeven.

Vraagprijs: € 220.000,- k.k. Woonoppervlak: ca. 50 m² Inhoud: ca.187 m² Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 5 m² Externe bergruimte: ca. 14 m² Perceeloppervlak: ca. 616 m² Aanvaarding: in overleg

De woning is voorzien van volledige keuken met inbouwapparatuur als vaatwasser, oven, 5 pits gaskookplaat met wok brander, afzuigkap, spoelbak en vele opbergmogelijkheden. De half open keuken biedt veel ruimte. Vanuit de keuken is een opbergzolder te bereiken waar tevens de Cv-ketel is gesitueerd.

De woonkamer biedt ruimte voor een eet- en een zitgedeelte. De fraaie shutters in combinatie met het strakke stucwerk maakt dit een moderne afwerking. De pellet kachel is een fijne toevoeging en zorgt zowel voor sfeer als warmte. Middels openslaande deuren is het terras aan de voorzijde van de woning te bereiken.

De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Er is voldoende ruimte voor een tweepersoons bed en een kledingkast. Deze is op maat gemaakt en past perfect in het geheel. Namelijk, het biedt door een handige maakwijze, toegang tot een tweede zolderruimte.

Het terras aan de achterzijde van het object is ruim opgezet en is een ideale plek om een lange eettafel te plaatsen. Een plek in totale privacy.

Het bijgebouw staat achter op het perceel. Het gebouw is opgedeeld in twee ruimtes, een opslagruimte met witgoedaansluiting en sauna, het tweede deel is een ruime extra slaapkamer.

De tuin heeft een parkachtige uitstraling en past perfect bij de sfeer van het landgoed. Een diversiteit aan bomen en beplanting staan speels door elkaar. Via de Bremlaan bereikt je de oprit waar ruimte is voor twee voertuigen, afsluitbaar met een poort. Het geheel is afgezet met praktische omheining. 

Gelegen in het prachtige landgoed De Stille Wille

Permanent wonen is toegestaan

Rust, ruimte en privacy in een afgesloten park

Extra faciliteiten als zwembad, tennisbanen, wandelbos en jeu de boules

Goed onderhouden woning met moderne afwerking

Houten vloer (geplaatst op betonnen bokken) met goede isolatie

Dak van de woning en het bijgebouw is geïsoleerd

Verwarming middels CV, pellet kachel en vloerverwarming (badkamer)

Fraaie, parkachtige tuin met omheining

Eigen oprit met carport en er is ruimte voor twee voertuigen 

Extra slaapkamer in het bijgebouw

Mogelijkheid om de grond bij de woning te kopen

Vuilophaaldienst en groenstort aanwezig

Kortom: een geweldige plek om te wonen! Hou je van rust, privacy en ruimte? Midden in de natuur? Dan is dit object iets voor jouw. Maak een afspraak met onze makelaar en laat je rondleiden door dit mooie landgoed.           

Praktische zaken: - Exploitatiekosten € 151,22 per maand voor algemeen onderhoud van het park, (2023). Denk hierbij aan onderhoud van o.a. het zwembad, de paden, verlichting etc. 

Erfpacht en opstalrecht van toepassing. Je kunt de grond er nu meteen bijkopen waardoor de erfpacht en het opstalrecht komt te vervallen. De grond (ca. 616m²) heeft een meerprijs van ca. € 165.000,- k.k.. Voordeel van direct aankopen van de grond is dat er een hypotheek op gevestigd kan worden.

Erfpacht loopt tot 31 december 2028. Wanneer je besluit de grond niet bij te kopen, bedragen de pachtkosten € 2650,- per jaar, (2023). Dit is fiscaal aftrekbaar. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de grond later bij te kopen, maar in ieder geval vóór 31 december 2028. - Overdrachtsbelasting bedraagt normaliter 10,4%. Kies je ervoor om permanent te wonen én het is je eerste woonadres, dan geldt een tarief van 2% overdrachtsbelasting. Laat je hierover informeren door de makelaar.                                                                                                                                                                    

Top