Home  |    Contact  |    

Type woning Bungalow
Bouwjaar 1975
Aantal slaapkamers 2
Perceel 579 m2
Incl. inboedel Nee
Telefoon 06-51343598
Makelaar RE/MAX Optimus Makelaars
Vraagprijs € 294.225

ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEID OF (TIJDELIJKE) WONINGLET OP: De genoemde prijs bestaat uit de woning (135.000) van de woningeigenaar en gelijktijdige koop van het originele perceel (579m2) van de grondeigenaar

Sta je open voor een avontuur en vrijheid? Dan is dit jouw kans om de sleutel in handen te krijgen van een prachtige woning op het idyllische Stille Wille. Denk aan vakantiegevoelens, maar dan het hele jaar door! ??

De woning zoals die er nu staat, ademt al die heerlijke vakantievibes. Hier kun je wonen, leven en ontspannen op je eigen manier. Maar dat is nog niet alles! Ben je een handig of heb je grootse dromen? Goed nieuws: je mag deze plek ook compleet omtoveren tot jouw eigen paleis. Een woonoppervlakte van 70m² met een verdieping en zelfs een bijgebouw van 25m²? Het mag allemaal.

Maar let op, de klok tikt! De grond is in erfpacht tot eind 2028 (2986 per jaar). Dat betekent dat je voor die tijd de grond moet kopen van de grondeigenaar. Er zijn twee opties: ga je voor het officiële perceel van 579m² voor €159.225 of neem je het ruimere perceel, zoals nu gebruikt wordt, van 814m² voor €196.450? Prijspeil 2023. Jij kiest, jij bepaalt of en wanneer je de grond koopt. Let op: prijs van de grond kan wijzigen. De parkkosten bedragen ongeveer € 150 per maand

Let op: zolang de grond in tijdelijke erfpacht is, kun je geen hypotheek krijgen op de woning. Voor de grond zelf is een hypotheek wél mogelijk en dan ook voor de woning zelf. Dus even goed opletten als je de financiën op een rijtje zet.

Belangrijkste kenmerken:
• Flexibele Woonmogelijkheden: Gebruik als permanente of tijdelijke woning, of bouw je eigen droomhuis.
• Erfpacht tot eind 2028: Optie om de grond definitief te kopen voor die tijd.
• Twee Perceelopties: Kies uit een officieel perceel van 579 m² of het momenteel in gebruik zijnde perceel van 814 m².
• Financiële Details: Hypotheekmogelijkheid alleen als je de grond meteen koopt
• Bouwmogelijkheden: Vloeroppervlakte kan worden uitgebouwd tot 70 m² met een verdieping en een bijgebouw van 25 m² toegestaan.
• Investering met Potentieel: Ideale kans voor diegenen die bereid zijn om een uniek pad te bewandelen.
• Met de aanwezige pelletkachel verwarm je de woning snel, goedkoop en duurzaam.

Deze woning is, ondanks voorgaande poging, met geen pen te beschrijven :-). Wacht niet langer en maak een afspraak! Neem contact op met Ad Krijnen, de ADnormale makelaar bij REMAX voor Stille Wille. Ad is 365 dagen per jaar bereikbaar en flexibel met bezichtigingen, ook 's avonds of in het weekend. Dus neem vandaag nog contact op en zet je eerste stap naar jouw nieuwe thuis!

Top