Home  |    Contact  |    

  • Algemeen
  • Landgoed De Stille Wille

Geachte heer, mevrouw,                                                                                                         30 mei 2022

Betreft: Uitnodiging voor een vrijblijvend gesprek

 

Graag uw aandacht voor de mogelijkheden om de grond in eigendom te krijgen.

U heeft hoogstwaarschijnlijk een erfpachtovereenkomst voor de grond. Wist u dat het mogelijk is de grond in eigendom te krijgen?

Dat is in veel gevallen erg interessant. Naast het wegvallen van de erfpachtverplichting, krijgt u de eigendom van de grond en kunt u genieten van een eventuele waardestijging . Ook zal de grondprijs de komende tijd nog stijgen, althans dat is de verwachting.

Nu de hypotheekrentes nog laag zijn (maar inmiddels ook door de hoge inflatie stijgen) is het juist nu een goed moment om te bekijken of het ook voor u interessant en haalbaar is om de grond aan te kopen.

Door de stijgende inflatie zal uw jaarlijkse erfpachtcanon ieder jaar duurder worden en kunt u niet profiteren van de stijgende grondwaarde.

Graag helpen wij u geheel vrijblijvend verder.

Makelaar:
Henk van Hout
van de Meerendonk makelaars in Oirschot
www.vandemeerendonkmakelaars.nl

Financieel adviseurs:
Strik Creemers en Partners in Eindhoven
www.sc-p.nl
Strik Creemers en Partners is al jarenlang gespecialiseerd in de situatie op Landgoed De Stille Wille en hebben diverse mogelijkheden bij de geldverstrekkers.

 

Om u nog beter van dienst te zijn, houden we, vanaf 3 juni 2022 iedere vrijdag tussen 13.30 en 14.30 uur een inloopspreekuur bij de receptie op het park. Een van de makelaars is dan aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook zijn zij bereikbaar op 0499-575875 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien u financiƫle vragen heeft kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met strik Creemers en Partners, bereikbaar op 040-2522300 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Henk van Hout namens van de Meerendonk makelaars

Evert Creemers namens Strik Creemers en Partners

Top