Home  |    Contact  |    

Download de begroting 2022

Betreft: Exploitatiebegroting 2022.

Geachte bewoners,

Allereerst wensen wij u veel gezondheid en geluk voor 2022 toe.

Naar aanleiding van alle commotie omtrent de concept Exploitatiebegroting

SWB-2022, berichten wij u als volgt.

We hebben de definitieve begroting 2022 na overleg met vereniging Bestwil en LSW aangepast.

Naar aanleiding van het overleg is besloten dat, ondanks dat de leden van Bestwil met een kleine meerderheid het positief afgegeven advies van haar bestuur steunden, de eerder voorgestelde verhoging van 7% naar beneden bij te stellen, uitgaande van het CPI cijfer + 1%.

Van belang hierbij is onder meer het gegeven dat LSW als investeringsvoorwaarde in verbeteringen van het landgoed heeft gesteld dat er niet verder op de reserves mag worden ingeteerd.

Het CPI cijfer over de periode november 2020 t.o.v. november 2021 bedraagt 5,2%. Hierbij wordt 1% opgeteld, waardoor de verhoging uitkomt op 6,2%.

We blijven met deze aanpassing binnen de bandbreedte van hetgeen alle partijen redelijkerwijs hebben gesteld.

Bijgaand treft u de factuur aan voor het eerste kwartaal 2022. Deze bedraagt voor een permanente bewoner € 462,71 en voor een niet permanent verblijvend bewoner € 347,03.

Alleen voor de bewoners die een automatische incasso hebben afgegeven aan Stille Wille Brabant bedraagt het bedrag voor een permanente bewoner € 154,24 per maand. Voor een niet permanent verblijvend bewoner bedraagt het bedrag € 115,68 per maand.

  

Mocht u nog vragen hebben, laat het ons dan even via het bekende mailadres, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Namens Stille Wille Brabant bv

Rianne IJpelaar

Top