Home  |    Contact  |    

Type woning Chalet
Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 2
Perceel 687 m2
Incl. inboedel Nee
Telefoon 0653817895
Makelaar
Vraagprijs € 575.000

"Wonen in het bos"


Op het bosrijke landgoed "De Stille Wille" staat deze prachtige cottage, vooraan gelegen aan een rustige parkweg in de natuur. Het unieke houten huis heeft een markante uitstraling en ademt een prettige landelijke sfeer. Het huis is omgeven door een schitterende diepe tuin, waar u heerlijk tot rust komt. Kortom, het is hier comfortabel wonen.

Maak de balans op en ontdek de PLUSSEN van dit woonhuis en maak je ‘thuis’ van deze stek! Het huis is energiezuinig (label A), is goed onderhouden en heeft een speelse vertrekindeling en het vormt met 2 slaapkamers en een 3e slaapplaats in de aangrenzende werkkamer een comfortabel onderkomen. 

Souterrain:
het huis is geheel onderkelderd (stahoogte: 2.25 m1), waar een hobbyruimte is om lekker te klussen en grote open ruimte waar de wasmachine-aansluiting zit en waar u uw spullen kunt opslaan of fijn kunt fitnessen. De kelder is voorzien van een gietvloer en verwarming.

Begane grond:
meterkast en trappenhuis naar het souterrain en de eerste verdieping, een heerlijke ruime woonkamer (31 m2) die vanwege het vele glas heerlijk licht en ruimtelijk voelt. De houten steunbalken in het plafond zijn zichtbaar en dragen bij aan de landelijke sfeer. Met aansluitpunt voor een houtkachel en tuindeuren die toegang bieden tot de veranda, aangrenzend aan de prachtige achtertuin. Praktische keuken met nagenoeg nieuwe keukenunit, met werkbladen van marmer composiet en eikenhout en voorzien van alle gebruikelijke apparatuur. Via de keuken komt u in de tuinkamer (26 m2), waar je minstens 10 maanden van het jaar van kunt genieten. Vanwege verschillende warmtebronnen is de tuinkamer zeer comfortabel en zit je hier o zo fijn, omringd door al het groen. De tuinkamer leidt naar de werkkamer met toiletruimte en naar de veranda.

Eerste verdieping:
ruime overloop met een lang werkblad en toegang gevend tot beide slaapkamers en de compacte badkamer, voorzien van een ligbad met regendouche, toilet en wastafelmeubel. Fijn is dat alle vertrekken hier open zijn tot in de nok, wat een ruimtelijk effect geeft.   

Tuin:
voor het huis ligt een grinderf met parkeerruimte voor 2 auto’s, wat leidt naar een veranda waar je heerlijk beschut kunt zitten. De parkachtige tuin is een echte liefhebberstuin en bevat veel bijzondere volwassen bomen, heesters en vaste planten. Er zijn 2 vijvers; een formele strakke vijver dicht bij het huis en een natuurlijke eendenvijver achterin de tuin, met eigen vlonderterras, en een prieel. Talloze zitjes maken dat je altijd een fijn plekje vindt in de zon, of in de schaduw, naar believen. Mooie paadjes om te dwalen in je eigen tuin en een gazon zorgt voor een rustpunt. De tuin biedt gedurende alle seizoenen kijkplezier. 
In deze tuin staat een atelier, aangrenzend aan de veranda en in gebruik als kantoor. Met een hoog plafond en veel licht is dit een zeer prettige omgeving om ongestoord te werken. Zo pal aan de vijver met een fijn uitzicht.

 Locatie: 
"De Stille Wille" is een aangename, kleine leefgemeenschap die veel privacy biedt, maar waar men ook makkelijk medebewoners kan leren kennen bv via de bewoners vereniging. Geniet in de zomer van het prachtige zwembad, exclusief voor bewoners en hun gasten, of van de tennisbanen, de jeu de boule baan…., of fijne wandelingen in de directe omgeving.

Het landgoed ligt op slechts 10 minuten autorijden van zowel Oirschot, als Moergestel en Oisterwijk, dorpen die veel te bieden hebben op gebied van winkels, horeca, scholen en gezondheidszorg. In Tilburg, Eindhoven en Den Bosch staat u binnen een half uur.Top