Merellaan 8 (SW 208)
Type woning Chalet
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers
Perceel 674 m2
Incl. inboedel Nee
Telefoon 06 51687268
Makelaar TVO makelaardij
Vraagprijs € 575.000

Bijzonderhede: Nieuwbouw start medio 2021

Aan de voorzijde van het park is middels een slagboom gerealiseerd, hierna is het stapvoets rijden naar de bestemming De Stille Wille 208, Merellaan 8. 

Op zoek naar rust, ruimte en natuur, dan is het hier heerlijk vertoeven in de bosrijke omgeving. In 2022 komt te koop een Houten Chalet met twee etage's tussen de bomen op het mooie Landgoed Stille Wille. Op de tweede etage zal genoeg ruimte zijn voor twee slaapkamers en een badkamer zijn. Op de begane grond zal er een royale living met een open keuken worden gerealiseerd.

Het bosrijke landgoed mag nu permanent bewoond worden. De Stille Wille is gelegen in Nationaal Landschap ‘Het Groene Woud’. Dit gevarieerde landschap is bezaaid met pittoreske Brabantse dorpjes, wandel- en fietsroutes en tal van sfeervolle horecagelegenheden. Op slechts een kwartier fietsafstand vindt u de dorpen Haghorst, Spoordonk en het pittoresk dorpje Oirschot met alle benodigde voorzieningen, waaronder basisscholen. Zo rijdt u met de auto binnen tien minuten op de A58 en binnen twintig minuten naar het bruisende centrum van Tilburg.

Hier mag u verwachten aan oppervlakte 70m2 en aangrenzend een bijgebouw 25m2, dan heeft u maar liefst 95m2 leefomgeving op de begane grond. De nok hoogte van de woning zal gebouwd worden tot 6,50 mtr. worden en het bijgebouw 4,5 mtr.

Keuken:     Verdere informatie volgen nog.

Badkamer: Verdere informatie volgen nog.

Vloer:         Verdere informatie volgen nog.

* Eigen oprit met parkeergelegenheid voor mogelijk 2 auto’s.

* Voor kopen van de grond is mogelijk!

Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt U diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt U fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar U nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna.  

De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt U een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.  

De woning staat op gepachte grond en de pachtovereenkomst wordt aan de koper ter hand gesteld. Kopen van de grond is ook mogelijk! Meer info over alle bijkomende kosten om permanent te wonen vindt u op deze site : www.stillewille.nl onder het tabblad “informatie “. Vanwege de erfpacht constructie wordt er gewerkt met projectnotaris Daamen de Kort van Tuijl Notarissen.

Top