Home  |    Contact  |    

Type woning Bungalow
Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 4
Perceel 698 m2
Incl. inboedel Nee
Telefoon 0499-572488 / 06-50676900
Makelaar Gast Makelaardij & Assurantiën
Vraagprijs € 305.000

Via de parkeerplaats waar 2 auto's gestald kunnen worden gaan we op zoek naar de voordeur. Bij binnenkomst in de ontvangsthal vinden we aan de rechterzijde een slaapkamer met eigen badkamer (ligbad, toilet, wastafel). Gaan we naar de linkerzijde dan komen we eerst in een portaal met ingebouwde wastafel, ideaal om uw groene vingers weer schoon te maken, een apart toilet en de woonkamer met keuken alsmede een slaapkamer.  
De keuken, in franse stijl, bestaat uit kastruimte, spoelbak, elektrische kookplaat, koelkast en magnetron. In de wasruimte, bereikbaar vanuit de keuken, is tevens de meterkast geplaatst (9 groepen, 2 aardlekschakelaars).
De trapopgang omhoog is een uniek gebeuren; de blikvanger in het huis. Op het zuiden gericht valt hier veel licht midden in de woning naar binnen.  
Eenmaal boven hebben we vanuit de lichte overloop toegang naar de slaapkamers alsmede toegang naar de badkamer uitgevoerd met een ligbad, een toilet en een wastafel voorzien van ombouw en kastruimte.
Tuin:
De groene tuin ligt rondom de woning. In de tuin kunnen overal loungeplekken gecreëerd worden. In deze tuin is het dan ook heerlijk toeven, zeker als het zonnetje schijnt. Men beschikt ook nog over een berging voor het plaatsen van tuingereedschap en fietsen.

Bijzonderheden van de woning:
• Betonnen goed geïsoleerde begane grond vloer en een goed geïsoleerd pannendak
• Deze semi bungalow is geheel verbouwd in 1997
• Geen kruipruimte, de woning ligt op een terpje
• Eigen parkeerplaatsen
• Dak, muren en vloeren geïsoleerd
• Overal dubbel glas
• Gaskachel geplaatst in de woonkamer
• Exploitatiekosten € 151,22 per maand, (2023), voor algemeen onderhoud van het park: o.a. zwembad, verlichting, paden etc.
• Erfpacht en opstalrecht van toepassing, indien de grond er meteen bijgekocht wordt vervalt dit natuurlijk

  • Glasvezel

    Op dit perceel rust een recht van erfpacht en opstal tot en met 31 december 2028.  
    Stel dat u kiest om de tijdelijke pacht over te nemen, dan bedraagt de prijs € 305.000,--. Een hypotheek is helaas niet mogelijk op tijdelijke pacht, wél op de woning mét eigen grond. De prijs inclusief grond is € 480.000. De grond kan er nu meteen bijgekocht worden of later, maar in ieder geval vóór 31-12-2028.
    Als u de erfpacht overneemt zonder de grond erbij te kopen, bedragen de pachtkosten € 2650,- per jaar, 2023 (fiscaal aftrekbaar). Bij eigen grond zijn er geen erfpachtkosten meer.
    Deze bijzondere lichte woning ligt midden in een mooie groene bosrijke omgeving op een perceel van maar liefst 698 m2. De vrijstaande bungalow is volledig verbouwd in 1997 en beschikt o.a. over dubbel glas, een gaskachel, elektrische verwarming en 4 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond. De ligging, nog in het oude gedeelte van het park niet te ver vanaf de ingang dat ruim opgezet is, is dit een plek waar u zich snel thuis zal voelen! Op het park mag permanent gewoond worden, het betreft uw eerste woonadres. Overdrachtsbelasting bedraagt dan ook 2%.
Top