Nachtegaallaan 21 (SW 129) verkocht onder voorbehoud

  • Nachtegaallaan 21 (SW 129) verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: houten bungalow
Bouwjaar: 1973
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 660
Inboedel inbegrepen
Bijzonderheden: Mechanische ventilatie, centrale verwarming, goed geïsoleerd,goed onderhouden tuin, volledig gemeubileerd.
Vraagprijs € 115.000
Telefoon: 06 31943636
Makelaar: Tamara Tholen RE/MAX Optimus Makelaars

Indeling van de bungalow

Deze houten bungalow ligt aan een rand van een bosrijk gebied aan een autoluwe weg. Hierdoor heeft u veel privacy en rust. De bungalow is altijd goed onderhouden door de huidige eigenaar waardoor het van alle hoogstnoodzakelijke faciliteiten is voorzien. Zo is er overal centrale verwarming aangebracht, is er mechanische ventilatie, zijn bijna alle binnenmuren extra geïsoleerd, is er dubbelglas gezet met op sommige plekken tochtroosters en is er een nieuwe cv-ketel geplaatst met daarbij een radiator om de cv-ketel warm te houden tijden de wintermaanden. De Keuken en de badkamer zijn vernieuwd. Binnen is niet het enige wat altijd goed is onderhouden, als men kijkt naar de tuin is duidelijk zichtbaar dat de huidige eigenaar een liefde heeft voor tuinieren. De tuin wordt door sommige zelfs gezien als een van de betere op het park.

Een woning in goede staat, waar overal over na is gedacht. Met een uitzonderlijke mooie tuin die volop privacy biedt. Tevens wordt de woning volledig gemeubileerd aangeboden. Dus bent u op zoek naar een woning die letterlijk instapklaar is, dan kunt u met ons bellen voor een afspraak en wie weet heeft u binnenkort een eigen woning midden in de bossen.

Het park beschikt over glasvezelnetwerk.

Wat belangrijk is om te weten is dat er erfpacht op de grond rust.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille