Lijsterlaan 8 (SW 191)

  • Lijsterlaan 8 (SW 191)
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 817
Inboedel n.v.t.
Bijzonderheden: vele extra's
Vraagprijs € 164.500
Telefoon: 06-50676900 / 0499 572488
Makelaar: www.gastmakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Een huis om door een ringetje te halen met vele extra's: Om te beginnen wordt de woning gestookt door een nieuwe Pellet kachel. Dit is een investering van rond de €10.000,--. In de toekomst wordt hout stoken scherp aan banden gelegd in verband met het uitstoten van fijn stof. Ook het gebruik van gas wordt in de toekomst steeds lastiger. Deze Pellet kachel is de uitkomst maar daarbij is uw woning direct warm zonder stof of gesjouw met hout.Wij laten u graag de werking daarvan zien. (de hete-lucht verwarming is nog aanwezig en gewoon te gebruiken indien gewenst). Vervolgens treffen wij in de woning aan, een mooie keukenopstelling in L-vorm met lekker veel aanrechtblad om uitgebreid te kunnen koken, een elektrische kookplaat, een (r.v.s.) afzuigkap, inbouw boiler, oven, koel/vries combinatie, vaatwasser en LED verlichting en vloerverwarming. De gezellige woonkamer heeft ook lichtinval vanaf het dak. LED verlichting met afstandsbedieningen, wanden deels afgewerkt met lichte platen, vloerverwarming in het zitgedeelte en hier is natuurlijk de nieuwe Pellet kachel geplaatst.

Één van de twee slaapkamers is nog eens extra geïsoleerd en deels voorzien van vloerverwarming alsmede LED verlichting. In alle vertrekken ruim voldoende stopcontacten aanwezig. De keurige badkamer met ligbad, douche (in bad), toilet en wastafel met ombouw is ook nog voorzien van mechanische afzuiging d.m.v. vochtsensor, vloerverwarming en natuurlijk LED verlichting. Deze ruimte krijgt ook warme luchttoevoer rechtstreeks vanaf de Pellet kachel. In de bijkeuken / berging vindt men de wasmachine en droger alsmede de hete luchtketel en warmwater voorziening maar ook nog de uitgebreide groepenkast: 9 groepen, 2 aardlekschakelaars en krachtaansluiting.

Rondom de woning: Middels een dubbele poort is een brede inrit (eigenaren hadden hier hun camper én auto staan) te bereiken. Verlichting rond de woning op afstand te bedienen. Tuinverlichting o.a. 5 lantaarns. De aanwezige vijver met brug (8mtr x 4mtr x 1.20 mtr diep) heeft een houten bordes, een vijverpomp met filter, 2 circulatie pompen, een fonteinpomp alsmede voldoende stopcontacten en timers. Het tuinhuis links achter gesitueerd is circa 4 meter bij 4 meter met een overkapping, verlichting en stopcontacten. Verder is de tuin sfeervol aangelegd en met liefde onderhouden. De achtertuin is op het zuiden gericht. Achter de woning is een zonneterras aanwezig met een geel / wit gestreept zonnescherm.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille