Veldweg 28 (SW 049) verkocht onder voorbehoud

  • Veldweg 28 (SW 049) verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: houten bungalow
Bouwjaar: 1992
Aantal slaapkamers: 1
Erfpachtperceel: 893
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 129.000
Telefoon: 31 (0)6 51 58 66 79
Makelaar: www.maintain-makelaars.nu

Indeling van de bungalow

Dit chalet is gelegen op het gewilde landgoed De Stille Wille in Oost- West- en Middelbeers. Voor wie van rust en comfort houd de ideale woonomgeving. Naast de bosrijke omgeving voorziet het landgoed u van een zwembad, 2 tennisbanen, een aantal visvijvers en o.a. jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt u diverse maneges en meerdere 18- holes golfbanen. Tot slot bent u in c. 30 auto minuten weer in het centrum van Eindhoven. Het chalet voorziet u verder van 1 slaapkamer met de mogelijkheid een 2e slaapkamer te realiseren, een badkamer en ruime vrijstaande houten berging.

Woonoppervlak: 61m2 / Perceel: 893m2 / Inhoud: ca. 215m3 / Bouwperiode: 1992 / Externe bergruimte: 9m2

Via de slagboom aan de voorzijde van het park is er enkel via een pas toegang tot het park. Hierna is het stapvoets rijden naar de bestemming: het chalet aan de Veldweg.

Vanuit de oprit welke geschikt is voor 2 auto's is er via de entree toegang tot de hal. Vanuit de hal is er vervolgens toegang tot de meterkast, de badkamer voorzien vab toilet, douche en wastafel. Tot slot is eveneens de keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van een wasbak, afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser en voldoende kastruimte. Daarnaast staat het in open verbinding met de woonkamer welke voorzien is van heerlijk veel lichtinval dankzij de plafondhoge raamkozijnen, is er een houtkachel, dubbele openslaande tuindeuren naar het terras (houten vlonder) aan de achterzijde van het chalet en is er vanuit de woonkamer toegang tot de inpandige berging en slaapkamer aan de voorzijde van het chalet. De rondom liggende bostuin is voorzien van voldoende privacy door de aanwezige beplanting/bomen en verder voorzien van een ruim bemeten terras, kiezels als looppad en een vrijstaande houten tuinhuis van ca. 9m2.

Algemeen: Het chalet beschikt over plafondhoge raamkozijnen voorzien van enkel glas. De woning heeft een zadeldak met pannen. Verwarming via CV-ketel en de aanwezige houtkachel. Eigen oprit voor 2 auto's. Badkamer voorzien van douche en wastafel. Er is 1 slaapkamer waarbij eenvoudig een 2e slaapkamer gerealiseerd kan worden. Onderhoudsvrije en privacy biedende bostuin met vrijstaande berging. Besloten park voor bevoegden, hierdoor is het een erg veilige woonomgeving. Het park bezit een eigen Glasvezelnetwerk. Wonen op landgoed De Stille Wille is heerlijk tot rust komen en bijzonder gunstig gelegen.

 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille