Nachtegaallaan 3 (SW 094) verkocht onder voorbehoud

  • Nachtegaallaan 3 (SW 094) verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 750
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 125.000
Telefoon: 013-5720672
Makelaar: www.vmg-makelaars.nl verkocht onder voorbehoud

Indeling van de bungalow

Recent gemoderniseerde en goed onderhouden woning met lichte woonkamer, ruime tuin, nette keuken en badkamer en 2 slaapkamers op de verdieping.

Landgoed de Stille Wille kenmerkt zich door rustig en op goede stand te wonen met voorzieningen zoals een jeu de boule baan, zwembad, tennisbanen, een receptie, slagboom en diverse wandelpaden door de bosrijke omgeving. Het landgoed is ideaal gelegen nabij Eindhoven, Tilburg en tussen de dorpen Oirschot, Oisterwijk en Oost-, West- en Middelbeers.

Inhoud van de woning ca. 220 m³      /     Woonoppervlak 75 m²

Indeling en nadere omschrijving:
Begane grond:
Via de hal/entree komen wij de woning binnen. Hier is de trapopgang naar de verdieping gesitueerd en is er toegang tot de badkamer en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorkant van gesitueerd en rondom de houtkachel ingericht. Er is ruimte voor een goede zithoek als ook een eettafel. De begane grond is recent gemoderniseerd en onder andere voorzien van een in 2016 geplaatste PVC vloer, verlaagd plafond met spotjes en deel stucwerk en steen strips als wandafwerking. In de woonkamer hangt tevens nog een airco die de ruimte zowel kan koelen als verwarmen. De tuin is via de schuifpui aan de voorkant te bereiken. De woonkamer biedt daarnaast toegang tot de nette keuken. De keukeninrichting is in een u-vorm ingericht en voorzien van een vaatwasser, spoelbak, keramische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast en combi-oven. Via de keuken is er toegang tot de tuin als ook tot de inpandige bergruimte. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden als ook de meterkast. De badkamer is op de begane grond gelegen en vanuit de centrale hal te bereiken. De badkamer is ook in 2016 volledig vernieuwd en modern afgewerkt. De ruimte is geheel betegeld en voorzien van een wastafel in meubel, vrij hangend toilet en inloopdouche. De ruimte kan ontlucht worden via de ingebouwde ventilatie als ook door het openen van het raam met hardhoutenkozijn.

De tuin ligt rondom de woning en biedt aan de voorzijde een groot gazon en terras om van de tuin te genieten. Aan de zijkant van de woning is gekozen voor sierbestrating en is er toegang tot de royale houten berging. Ook achter de woning is nog genoeg ruimte en is de houtopslag gesitueerd. Ook hier kan heerlijk gezeten worden.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot de bergkast met daarin de elektrische boiler, toiletruimte en de 2 aanwezige slaapkamers. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een staand toilet met fonteintje. De 1e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en afgewerkt met vloerbedekking. Achter de knieschotten is aan beide zijde nog voldoende bergruimte. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is in gebruik als logeer/werkkamer, ook deze kamer is afgewerkt met vloerbedekking.

Bijzonderheden:
- Gehele woning is geïsoleerd.
- Badkamer in 2016 vernieuwd.
- Waterpomp aanwezig in de berging buiten.
- PVC vloer begane grond in 2016 geplaatst.
- Aanvaarding in onderling overleg.
- Bij aankoop zal de erfpacht worden omgezet naar onbepaalde tijd, dit zorgt voor meer financiële mogelijkheden;
- De woning staat op erfpacht en actuele kosten met betrekking tot de nieuwe erfpacht canon en exploitatiekosten vindt u op www.stillewille.nl;
- Bij verkoop wordt gewerkt met projectnotaris Daamen de Kort van Tuijl Notarissen.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille