Kastanjelaan 17 (SW 212) Verkocht onder voorbehoud

  • Kastanjelaan 17 (SW 212) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Finse houten bungalow
Bouwjaar: 1998
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 670
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 150.000
Telefoon: 013 5720672
Makelaar: www.vmg-makelaars.nl

Indeling van de bungalow

Een ruime Finse houten bungalow met een verdieping. Zodoende is dit een van de grootste type woningen op het landgoed. Er is een riante woonkamer, aparte eetkamer en op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer gelegen. Het is een ruim perceel met veel groen en een eigen vijverpartij. Het dak is recent geheel vervangen en geïsoleerd. Landgoed de Stille Wille kenmerkt zich door rustig en op goede stand te wonen met voorzieningen zoals een jeu de boule baan, zwembad, tennisbanen, een receptie, slagboom en diverse wandelpaden door de bosrijke omgeving. Het Landgoed is ideaal gelegen nabij Eindhoven, Tilburg en tussen de dorpen Oirschot, Oisterwijk en Oost-, West-, en Middelbeers.

Via de oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto's betreden we het perceel. Als u de woning binnen treedt is er een kleine hal met garderobe. Vandaar uit is er toegang tot de woonkamer. Deze is ruim van opzet en heeft rondom raampartijen, zo is er veel lichtinval en veel contact met het prachtige groen rondom de woning. Er zijn dubbel openslaande tuindeuren en de ramen zijn allen voorzien van een roedeverdeling welke makkelijk te verwijderen is. De eetkamer staat in een open verbinding met de woonkamer en is een zeer prettig verlengstuk van de leefruimte. De keuken staat eveneens in een open verbinding met de woonkamer en is ingericht met een kookplaat, afzuigkap, kastruimte en een koelkast (aangeschaft in juni 2015). In de keuken gaat de open trap naar de 1e verdieping. Tevens is vanuit de keuken een 2e hal bereikbaar waar de toiletruimte aan grenst. De tuin is geheel rondom gelegen en voorzien van meerdere terrassen, een grote vijverpartij, houten berging met opstelling van de Brink hetelucht verwarming en de geiser en er is een 2e fietsenberging. Een heerlijk ruim perceel waar u optimaal kunt genieten van het wonen in het bos.

Middels een vaste trap is er toegang tot de 1e verdieping. De overloop geeft bijzonder veel bergruimte. De royale slaapkamer aan de voorzijde is momenteel in gebruik als werk-/hobby kamer. Vanuit deze kamer is er een prachtig zicht op de tuin. De 2e kamer is eveneens ruim van opzet en wordt momenteel gebruikt als hoofdslaapkamer. De badkamer springt deels in boven het trappengat en is wederom ruim opgezet met een douchecabine, een wastafel, 2e toilet en aansluitingen t.b.v. wasapparatuur.

Bijzonderheden:

Perfect onderhouden Finse bungalow op een opgemetselde fundering en een zadeldak met stalen (onderhoudsvriendelijke) dakbedekking en dakisolatie.

Gehele dak en dakbedekking vervangen in 2015 en volledig geïsoleerd.

Volledig geïsoleerd met dubbele beglazing

Hetelucht verwarming

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille